وب کم های حرفه ای اتاق کنفرانس با چه نرم افزارهایی کار میکنند؟
بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس، ارتباط آنلاین با دوستان، خانواده و همکاران را آسان میسازد. پیشرفت فناوری به این معنی است که کنفرانس ویدئویی در دسترس همه افراد قرار گرفته و به راحتی میتوان از آن در محل کار و ... استفاده کرد.
همان نرم افزارهای ویدئو کنفرانس موجود برای کسبوکارها، برای کاربران خانگی نیز در دسترس هستند تا با بتوانند با دوستان و خانواده خود به صورت تصویری ارتباط برقرار کنند. در واقع بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس، هم کاربران تجاری و هم کاربران خانگی را تحت پوشش قرار میدهد. بدین ترتیب، با توجه به اهمیت و محبوبیت ویدئو کنفرانسها، در این مطلب میخواهیم در این باره صحبت کرده و بهترین نرم افزارهای کنفرانس ویدئویی را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
زمان تقریبی مطالعه 5 دقیقه
ویدئو کنفرانس چیست؟
کنفرانس ویدئویی یک ارتباط زنده و بصری بین دو یا چند فرد از راه دور و از طریق اینترنت است که یک ملاقات حضوری را شبیهسازی میکند. کنفرانس ویدئویی به افرادی که به طور معمول قادر به ایجاد یک ارتباط رودررو نیستند، کمک بسیار بزرگی میکند. در دنیای تجارت، کنفرانس ویدئویی جزء اصلی پلتفرمهای ارتباطی یکپارچه است که شامل قابلیت تماس و پیامرسانی هم میشود.
اجزای یک سیستم ویدئو کنفرانس شامل موارد زیر است:
-
شبکهای برای انتقال داده مانند شبکه محلی سیمی / بی سیم.
-
دو یا چند دوربین یا همان وب کم حرفه ای برای انتقال تصاویر باکیفیت.
-
دو یا چند میکروفون برای انتقال صدای باکیفیت.
-
صفحه کامپیوتر، مانیتور، تلویزیون یا پروژکتوری که میتواند خروجی ویدئو را پخش کند.
-
هدفون، بلندگوهای لپ تاپ یا بلندگوهای خارجی که میتوانند برای خروجی صدا استفاده شوند.
-
کدکها که میتوانند مبتنی بر سختافزار یا نرمافزار باشند؛ برای کاهش پهنای باند با فشردهسازی و خارجکردن از حالت فشردهسازی دادههای AV. کدکها معمولاً دارای قابلیت حذف اکو آکوستیک هستند که تأخیر در انتقال صدا را کاهش میدهند. همچنین کدکها ممکن است دارای ویژگیهایی مانند حذف نویز برای به حداقل رساندن صدای پس زمینه در طول کنفرانسها باشند.
نرم افزار ویدئو کنفرانس چیست؟
اپلیکیشن ویدئو کنفرانس گروهی با ویژگیهای داخلی مانند امکان چتکردن، اشتراکگذاری صفحه نمایش و ضبط جلسات، ارتباط آنلاین را برای جلسات صوتی، ویدئویی و سمینارها امکان پذیر میکند. این برنامهها برای برقراری ارتباط از راه دور، برگزاری جلسات و سمینارها و کاهش هزینههای سفر مورد استفاده قرار میگیرند. کارمندان در هر سطحی در یک سازمان میتوانند از ابزارهای ویدئو کنفرانس برای شرکت در جلسات آنلاین با کارمندان دیگر، شرکای تجاری سازمان یا مشتریان استفاده کنند؛ البته شرکتکنندگان میتوانند از هر مکانی در این جلسات آنلاین شرکت کنند.
کنفرانس ویدئویی نیاز به حضور فیزیکی در جلسات مهم و سمینارها را حذف میکند، روابط با مشتری را بهبود میبخشد و ارتباط مداوم بین اعضای تیم را تضمین میکند.
برای مطالعه بیشتر: سیستم میکروفون کنفرانس اتوترک دیجیتال گانزین Gonsin TL-4200
قابلیت های نرم افزار ویدئو کنفرانس:
-
برقراری ارتباط صوتی و تصویری آنلاین بین دو یا چند فرد.
-
امکان تغییر تنظیمات و دعوت از مهمانان توسط میزبانان کنفرانس ویدئویی.
-
دارای قابلیت اشتراکگذاری صفحه نمایش و چتکردن در کنفرانسهای فردی.
-
دارای قابلیت ضبط جلسات.
بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس چه ویژگیهایی دارد؟
مهمترین ویژگی برای ویدئو کنفرانس، کیفیت ویدئو است! به طور کلی، بهترین برنامه ویدئو کنفرانس باید ویژگیهای زیر را داشته باشد:
-
اگر نرم افزار ویدئو کنفرانس تنها میتواند یک کار را انجام دهد، باید این باشد که ویدئو و صدای با کیفیت بالا را ارائه کند.
-
شروع، برنامهریزی و پیوستن به جلسات را ساده کند؛ در حالت ایدهآل، یک نرم افزار ویدئو کنفرانس باید امکان برنامهریزی جلسه و پیوستن به جلسه تنها با یک کلیک را برای شما به ارمغان بیاورد.
-
یک نرم افزار کنفرانس ویدئویی خوب باید امکان اشتراکگذاری صفحه نمایش را داشته باشد.
-
نرم افزار باید امکان ضبط جلسه را برای شما به ارمغان بیاورد. ضبط یک جلسه باید به سادگی کلیک روی یک دکمه در نرم افزار جلسه آنلاین باشد.
-
افزودن افراد خارج از سازمان هم باید ممکن باشد. هر فردی باید بتواند روی یک لینک کلیک کند و خیلی راحت به جلسه شما بپیوندد (البته باید ویژگیهای امنیتی برای جلوگیری از شرکتکنندگان ناخواسته هم وجود داشته باشد).
نرم افزار ویدئو کنفرانس رایگان باید بتواند تمامی این ویژگیها را برای شما به ارمغان بیاورد تا بتوان گفت که یک نرم افزار همه چیز تمام است. در ادامه میخواهیم بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس را به شما معرفی کنیم:
وب کم های حرفه ای اتاق کنفرانس با چه نرم افزارهایی کار میکنند؟
لیست بهترین برنامه برای ویدئو کنفرانس عبارت است از:
-
نرم افزار ویدئو کنفرانس Zoom
به دلیل ویژگیهای زیادی که نرم افزار ویدئو کنفرانس zoom دارد، در دنیای ویدئو کنفرانس یک گزینه فوق العاده است. این پلتفرم دارای تصاویر و ویدئوی بی عیب و نقص، صدای شفاف و قابلیت اشتراکگذاری فوری است که آن را به گزینه مورد علاقه هر فردی برای کنفرانس ویدئویی تبدیل میکند. بسیاری از افرادی که از Zoom استفاده میکنند، به سراغ هیچ برنامه دیگری نمیروند!
Zoom نرم افزاری ایدهآل جهت برقراری جلسات آنلاین برای کاربرانی است که میخواهند به سادگی و به طور مؤثر با مشتریان خود از راه دور ارتباط برقرار کنند. همچنین برای افزایش انعطافپذیری و رمزگذاری لایه سوکت امن (SSL) جهت تضمین ارتباطات ایمن، از سیستم عامل لینوکس پشتیبانی میکند.
قابلیت های نرم افزار ویدئو کنفرانس زوم :
-
اشتراکگذاری صفحه نمایش در رایانههای رومیزی، تبلتها یا دستگاههای تلفن همراه؛
-
ارائه ویدئو و صدا HD؛
-
امکان برگزاری تعداد نامحدود جلسات در ماه؛
-
رمزگذاری لایه سوکت ایمن (SSL)؛
-
امکان چتکردن و پیامرسانی (خصوصی و گروهی)؛
-
امکان زمانبندی با افزونههای کروم؛
-
دارای گزینه ثبت جلسه؛
-
امکان شرکت در جلسه از طریق تلفن همراه؛
-
امکان برگزاری جلسات فوری یا برنامهریزیشده؛
-
دارای پشتیبانی آنلاین؛
دارای Breakout rooms (قابلیت Breakout به شما امکان میدهد جلسات خود را به ۵۰ جلسه کوچک جداگانه تقسیم کنید!).
قابلیت های نسخه رایگان نرم افزار zoom:
یک نسخه رایگان از نرم افزار Zoom وجود دارد؛ اما ویژگیها و قابلیتهای آن محدود است. به عنوان مثال، نمیتوان کنفرانسهایی که شرکتکنندگان زیادی دارند را بیش از ۴۰ دقیقه ادامه داد. برای دسترسی به ویژگیهای پیشرفتهای مانند مدیریت کاربر، قابلیت اشتراکگذاری صفحه نمایش، پشتیبانی تلفنی و دامنههای مدیریتشده، باید یکی از طرحهای برتر آن را خریداری کنید. البته این نکته را هم باید بگوییم که معمولاً هزینه نرم افزار زوم نسبت به سایر برنامهها مقرون به صرفهتر است.
شرکتکنندگان
تعداد شرکتکنندگان مجاز در هر جلسه بر اساس طرحی که خریداری میکنید، متفاوت است. در زمان خریداری طرح مورد نظر خود میتوانید با توجه به تعداد شرکتکنندگان دست به انتخاب بزنید.
وبینارها و رویدادهای زوم
آیا شرکت شما وبینار یا سمینار برگزار میکند؟ در نرم افزار زوم میتوانید وبینارها و رویدادهای آنلاین برگزار کنید و با مخاطبان نامحدودی در رویدادهای زنده و مجازی در ارتباط باشید. در Zoom Rooms، قابلیت اشتراکگذاری محتوا و همچنین گزینهای برای کنترل و نظارت به جلسات از راه دور در دسترس است.
-
نرم افزار ویدئو کنفرانس Microsoft Teams
نرم افزار ویدئو کنفرانس Microsoft Teams به منظور انجام ویدئو کنفرانس، پردازش متن و ادغام با سرویسهای تجاری و گروهی مانند برنامههای آفیس از جمله ورد و شیرپوینت طراحی شده و زیرساخت فوق العاده تعاملی را به ارمغان میآورد. این شرکت همچنین امکان ادغام Skype for Business با Microsoft Teams را فراهم کرده است.
با استفاده از این برنامه، اعضای تیم میتوانند چت کنند، تماس تصویری برقرار کرده، روی یک پروژه کار کنند، به spreadsheet دسترسی پیدا کرده و از راه دور برنامهریزیهای دقیقی داشته باشند.
ویژگیهای Microsoft Team:
-
امکان ذخیرهسازی و اشتراکگذاری فایل؛
-
مامکان میزبانی تا 300 کاربر در یک زمان؛
-
پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و آنلاین.
نرم افزار ویدئو کنفرانس GoToMeeting
نرم افزار GoToMeeting یک برنامه جلسات از راه دور بسیار شیک با فهرستی طولانی از ویژگیهایی است که نیازهای اکثر محیطهای تجاری را برآورده میکند.
این نرم افزار کاربرپسند، چند مزیت مهم نسبت به رقبای خود دارد که از جمله آنها میتوان به ویژگیهای نظرسنجی و امنیت بالا و پرسرعت بودن اشاره کرد. علاوه بر این، GoToMeeting امکان برگزاری جلسات ویدئویی نامحدود را فراهم کرده و این جلسات را به صورت کاملاً ایمن برگزار میکند.
ویژگیهای GoToMeeting:
-
ارائه پشتیبانی ۲۴ ساعته؛
-
امکان برگزاری جلسات نامحدود؛
-
ارائه ویدئو HD؛
-
امکان اشتراکگذاری صفحه نمایش در رایانههای رومیزی، تبلتها یا دستگاههای تلفن همراه؛
-
امکان پیامرسانی؛
-
امنیت بالا؛
-
سرعت بالا در برگزاری جلسات.
با یک دوره آزمایشی رایگان 14 روزه میتوانید سهولت کار با برنامه و ویژگیهای آن را از نزدیک مشاهده کنید.
شرکتکنندگان در GoToMeeting
با نرم افزار ویدئو کنفرانس GoToMeeting میتوانید بین 10 تا 250 شرکتکننده داشته باشید؛ بسته به نوع طرحی که خریداری میکنید. با این حال، نسخه رایگان برنامه GoToMeeting به حداکثر سه شرکتکننده اجازه ورود به جلسه میدهد.
-
نرم افزار ویدئو کنفرانس Google Meet
نرم افزار ویدئو کنفرانس گوگل میت که قبلاً به عنوان Google Hangouts شناخته میشد، یکی از بهترین برنامههای کنفرانس ویدئویی است. کاربران این برنامه میتوانند Google Meet را با طیف کامل محصولات Google، از جمله Gmail و Google Calendar ادغام کنند. با Google Calendar میتوانید جلسات را برنامهریزی کرده و لینک جلسه را هم ایجاد کنید.
کیفیت صدا و ویدئو در گوگل میت، فوق العاده است و کاهش نویز هم به بهبود کیفیت صدا و حذف صداهای پس زمینه کمک میکند. هر فردی که یک حساب Google رایگان دارد، میتواند یک جلسه را حداکثر تا 60 دقیقه میزبانی کند. کسبوکارها، مدارس و سایر سازمانها میتوانند از ویژگیهای پرمیوم پولی، از جمله پخش زنده تا ۱۰۰.۰۰۰ بیننده در یک دامنه استفاده کنند.
ویژگیهای Google Meet:
-
عضویت آسان در جلسات تنها با یک کلیک (بدون نیاز به دانلود)؛
-
قابلیت اشتراکگذاری صفحه نمایش؛
-
امکان پیوستن به جلسه از طریق موبایل، تبلت یا لپ تاپ؛
-
دارای Waiting rooms؛
-
وایت برد مجازی برای مشارکت شرکتکنندگان.
شرکتکنندگان در جلسه گوگل میت
هر فردی که یک حساب کاربری رایگان داشته باشد، میتواند تا 100 شرکتکننده و کاربر را میزبانی کند. یک حساب پولی میتواند تا 250 نفر را در هر جلسه میزبانی کند.
-
نرم افزار ویدئو کنفرانس Skype
برنامه ویدئو کنفرانس اسکایپ بسیار نام آشنا است و تعداد افراد بسیاری از آن استفاده میکنند. برنامه اسکایپ از تماس ویدئویی گروهی تا 50 نفر نیز پشتیبانی میکند. بدون نصب برنامه هم میتوان از اسکایپ تحت وب استفاده کرد. شما میتوانید به سادگی از شرکتکنندگان دعوت کنید تا با استفاده از آدرس ایمیل خود به جلسه آنلاین شما بپیوندند.
گزینه اشتراکگذاری صفحه نمایش و امکان محو کردن خودکار پسزمینه هم در اسکایپ وجود دارد. سایر ویژگیهای مفید اسکایپ عبارتاند از زیرنویس زنده مکالمات و امکان ضبط جلسات.
اگر میخواهید جلسات ویدئویی برگزار کنید که تعداد افراد بیشتر از ۵۰ نفر در آن حضور خواهند داشت، به سراغ Skype for Business بروید که یک نسخه پولی است.
-
نرم افزار ویدئو کنفرانس Whereby
نرم افزار Whereby یکی از بهترینها در زمینه کنفرانس ویدئویی است. با استفاده از این برنامه میتوانید لینک جلسه را خیلی سریع و راحت ایجاد کرده و جلسه را شروع کنید.
به جرعت میتوان گفت که Whereby یکی از بهترین برنامهها در این حوزه کنفراس ویدئویی است. اگر میخواهید به سرعت و بدون اتلاف وقت، جلسات ویدئویی را شروع کنید، Whereby عالی است. راهاندازی و اشتراکگذاری لینک جلسه بسیار ساده و سریع است و هیچکس برای پیوستن به جلسه با مشکل مواجه نشده است. در این برنامه میتوانید جلساتی با حداکثر ۱۰۰ شرککننده برگزار کنید. همچنین امکان اشتراکگذاری صفحه نمایش هم وجود دارد.
خرید وب کم های حرفه ای اتاق کنفرانس:
شرکت توسعه ارتباطات گلیک علاوه بر فعالیت در زمینه ی خرید وب کم های حرفه ای اتاق کنفرانس در زمینه های خرید سیستم کنفرانس، خرید ویدئو کنفرانس، خرید میکروفون کنفرانس، خرید وب کم حرفه ای، خرید دوربین کنفرانس، خرید وب کم لاجیتک، خرید وب کم برای استریم، خرید تجهیزات سیستم کنفرانس، خرید تجهیزات ویدئو کنفرانس، خرید تجهیزات صوتی سالن کنفرانس، خرید تجهیزات مورد نیاز ویدئو کنفرانس، خرید تجهیزات صوتی سیستم کنفرانس، خرید تجهیزات سالن کنفرانس، خرید تجهیزات صوتی و تصویری برای اتاق کنفرانس، استعلام قیمت تجهیزات صوتی سالن کنفرانس، استعلام قیمت میکروفن ویدئو کنفرانس، استعلام قیمت سیستم کنفرانس، استعلام قیمت دوربین ویدئو کنفرانس، استعلام قیمت دوربین کنفرانس، استعلام قیمت وب کم لاجیتک و سایرموارد به فعالیت مشغول است.
برای مشاوره و خرید سیستم کنفرانس ویدئویی با ما تماس بگیرید
سخن پایانی برای برترین نرم افزارهای ویدئو کنفرانس
زمانی که میخواهید یک نرم افزار کنفرانس ویدئویی را انتخاب کنید، ابتدا باید در نظر بگیرید که چه نیازهایی دارید. به عنوان مثال، شخصی که صرفاً میخواهد گاهی اوقات با تعداد محدودی از افراد صحبت کند، ممکن است یک گزینه رایگان را بیابد که مقرون به صرفهترین گزینه است و همچنین تمام ابزارهای اساسی لازم را فراهم میکند. با این حال، اگر قصد دارید از ویدئو کنفرانس برای مقاصد حرفهای یا تجاری استفاده کنید، به خصوص اگر شرکتکنندگان زیادی در جلسات حضور خواهند داشت، بهتر است به سراغ گزینههای سطح بالاتر بروید و حتی یک نرم افزار پولی را انتخاب کنید. در نهایت، انتخاب با شما است و به نیازهای شما و سازمان مربوطه بستگی دارد.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه